• Calitate germana la preturi romanesti

  •  30 ani garantie la arcurile Bodnik

  • Centru de service si consultanta in Cluj Napoca pentru toate produsele Bearpaw

30118 Kiowa Recurve

Arcul recurve Kiowa convinge prin confortul sporit si prin performanta absolut surprinzatoare. In ciuda dimensiunilor reduse (52”, adica aproximativ 132 cm), arcul poate fi intins intr o maniera comoda si lina pana la 30”. Design-ul sau elegant si elasticitatea ii asigura un loc in randul arcurilor clasice ideale pentru tirul cu arcul in natura, competitii de field archery sau trageri la tinte 3D. In plus, multi arcasi din intreaga lume ii lauda versatilitatea si forma compacta pentru vanatoarea cu arcul in spatii mici.

Kiowa este un arc scurt care permite o intindere lunga. Isi trage numele de la mandrul trib de indieni nord americani, Ka’igwu, care s-ar traduce prin “oamenii adevarati”. Acesti indieni erau arcasi renumiti, tirul cu arcul constituind o traditie foarte importanta pentru ei. Trasatura lor caracteristica era frizura. Razboinicii obisnuiau sa isi taie parul orizontal deasupra sprancenelor pana spre urechi, pentru ca parul sa nu li se prinda in sageata, cand trageau cu arcul. Au multe legende si basme asociate cu arcul si sageata.

Majoritatea arcasilor care au incercat recurve-ul Kiowa s-au aratat surprinsi de performanta arcului chiar si la un brace height mic. Este un arc foarte silentios si manevrabil. Se comporta excelent, fiind extrem de prietenos cu arcasul care il manuieste. Lipsa zgomotului la release si confortul sporit al manerului in mana ii permit arcasului sa se concentreze pe tragere, asigurand o eliberare curata si lina a corzii. Manerul este un pistol grip inalt, ceea ce avantajeaza si arcasii cu intindere mai scurta, facilitand armarea peste limita naturala. Comparativ cu arcurile cu grip jos, Kiowa permite o intindere superioara cu aproape un inch.

Raspunsul din partea comunitatii de arcasi a fost coplesitor pozitiv. Printre principalele puncte de lauda se numara armarea lina, senzatia de confort la intindere, release-ul lipsit de vibratii si hand shock, precum si capacitatea arcului de a se intinde pana la 30”.

Pentru arcasii care prefera un aspect mai modern si mai tactic, Bearpaw Romania ofera arcul recurve Black Kiowa.

Acest arc beneficiaza de garantia de 30 de ani oferita de Henry Bodnik.

Lungime arc: 52”
Putere: 20# - 55#
Maner: Bubinga si Mycarta
Brate: Artar, Bearpaw Power Glass negru, Stabil Core
Coarda: Whisper String
Garantie: Garantia Henry Bodnik de 30 de ani

Mai multe informatii
Culoare Maro